مزایای مایکروویو
برخی مزایای مایکروویو عبارت است از: ۱- پخت و پز سریع و آسان: در مایکروویو ها پخت و پز سریع تر از…
- خواندن ادامه
- 2018/02/03
یکی از وسایل جدید امروزی که در آشپزی بسیار کمک کننده به خانم ها است، ماکروویو است. ماکروویو از اصطلاح انگلیسی Microwave گرفته شده است، که از دو واژه Micro به معنی کوچک و Wave به معنی موج تشکیل شده است. پس همان گونه که ار نام این وسیله مشخص است، اساس کار در ماکروویوها، براساس امواج الکترومغناطیسی با طول موج کوتاه است که هر چه طول موج کوتاه تر باشد، قدرت نفوذ آن بیشتر خواهد شد.
حتما این سوال برای شما پیش می آید که چگونه امواج می توانند منجر به پخت غذا شوند. ماکروویو به این صورت عمل می کند که توسط قطعه الکتریکی گلنترون ، امواج تولید شده وارد محفظه داخلی شده و با برخورد به دیواره های ماکروویو، منعکس می گردد. این امواج به داخل ماده غذایی نفوذ می کند و شروع به تکان دادن مولکول های آب داخل ماده غذایی می کند. در نتیجه به دلیل سایش بین مولکول ها، گرما تولید شده و غذا پخته می شود. به همین دلیل است که غذا در ماکروویو زودتر از اجاق گاز پخته می شود. اما این که این امواج تا چه حد بتوانند گرما تولید کنند، بستگی به رطوبت و حجم ماده غذایی دارد. هر چه ضخامت ماده غذایی بیشتر باشد، امواج برای این که بتوانند به عمق ماده غذایی نفوذ کنند، باید این لایه را پشت سر بگذارند لذا زمان پخت بیشتر شده و هر چه به عمق نزدیک تر می شویم، گرمای بیشتر تولید می شود.
برخی از افراد گمان می کنند که امواج ماکروویو برای افراد خطرناک بوده و حتی خاصیت سرطانی دارد. اما لازم است بدانید که اگر یک ماکروویو به خوبی طراحی شده باشد، امواج از آن خارج نخواهند شد و از طرفی با جذب توسط ماده غذایی، تاثیر مضر بر روی آن نمی گذارند. به همین دلیل ضرر نداشته و بر طبق تحقیقات اخیر، سرطان زا نیستند. همین امر باعث شده است که در کنار تمام دلایل محبوبیت ماکروویو، بی ضرر بودن آن نیز اضافه شود. این دلایل عبارتند از:
۱- سرعت پخت غذا در ماکروویو بیشتر از اجاق گاز است در نتیجه هم در زمان و هم در انرژی صرف جویی می شود.
۲- ماکروویو تنها محیط داخلی را گرم می کند و تاثیری بر گرمای محیط آشپزخانه ندارد.
۳- از آنجایی که مواد غذایی را زودتر می پزد در نتیجه خاصیت ماده غذایی بیشتر حفظ می شود.
۴- از آنجایی که با این وسیله از گرم نگه داشتن طولانی مدت ماده غذایی جلوگیری می شود، لذا خطر مسمومیت کمتر است.
۵- همچنین به دلیل سرعت در پخت، باعث می شود که عطر، طعم و رنگ سبزیجات حفظ شود.
برخی مزایای مایکروویو عبارت است از: ۱- پخت و پز سریع و آسان: در مایکروویو ها پخت و پز سریع تر از…
ماکروفر یکی از وسایل کمکی در آشپزخانه است به این معنا که اگر چه داشتن این وسیله در خانه الزامی نیست اما…
ماکروفرها در واقع می توانند یک وسیله کمکی برای آشپزی نیز باشند و در زمان مهمانی که اجاق گاز شما جایی برای…
ماکروفر شارپ مدل R-77 AT برای کسانی که علاقه ای به گریل ندارند و یا نمی خواهند از ماکروفر برای گریل استفاده…
ماکروویو به عنوان یک دستیار آشپزی به تمام معنا در عصر کنونی به ما خدمت می کند. استفاده روزانه و مکرر ما…
ماکروفر اسنوا مدل SMO-34RIYC-FC یک محصول ایرانی است که توسط متخصصان داخلی ساخته شده است. این مدل زیبا تمامی فاکتورهای یک ماکروفر…
یکی از اهداف مجموعه تعمیر ماکروویو اطلاع رسانی و آموزش تعمیر و عیب یابی ماکروویو است تا مشتریان با آگاهی بیشتر نسبت…
دیدگاه کاربران
سلام من یک فر الکتا.گرفتم.درجهپختش.کم.نمیشه.لطفن.راهنمای.کنید
لطفا با شماره های شرکت تماس بگیرید تا کارشناسان ما راهنمایی کنن