
درباره تاریخچه ساخت ماکروویو چه می دانید؟
در میان لوازم خانگی، امروزه تقریبا در هر خانه ای یک ماکروویو وجود دارد. این دستگاه نه تنها در پیش برد سریع…
- خواندن ادامه
- 2018/08/11
یکی از وسایل جدید امروزی که در آشپزی بسیار کمک کننده به خانم ها است، ماکروویو است. ماکروویو از اصطلاح انگلیسی Microwave گرفته شده است، که از دو واژه Micro به معنی کوچک و Wave به معنی موج تشکیل شده است. پس همان گونه که ار نام این وسیله مشخص است، اساس کار در ماکروویوها، براساس امواج الکترومغناطیسی با طول موج کوتاه است که هر چه طول موج کوتاه تر باشد، قدرت نفوذ آن بیشتر خواهد شد.
حتما این سوال برای شما پیش می آید که چگونه امواج می توانند منجر به پخت غذا شوند. ماکروویو به این صورت عمل می کند که توسط قطعه الکتریکی گلنترون ، امواج تولید شده وارد محفظه داخلی شده و با برخورد به دیواره های ماکروویو، منعکس می گردد. این امواج به داخل ماده غذایی نفوذ می کند و شروع به تکان دادن مولکول های آب داخل ماده غذایی می کند. در نتیجه به دلیل سایش بین مولکول ها، گرما تولید شده و غذا پخته می شود. به همین دلیل است که غذا در ماکروویو زودتر از اجاق گاز پخته می شود. اما این که این امواج تا چه حد بتوانند گرما تولید کنند، بستگی به رطوبت و حجم ماده غذایی دارد. هر چه ضخامت ماده غذایی بیشتر باشد، امواج برای این که بتوانند به عمق ماده غذایی نفوذ کنند، باید این لایه را پشت سر بگذارند لذا زمان پخت بیشتر شده و هر چه به عمق نزدیک تر می شویم، گرمای بیشتر تولید می شود.
برخی از افراد گمان می کنند که امواج ماکروویو برای افراد خطرناک بوده و حتی خاصیت سرطانی دارد. اما لازم است بدانید که اگر یک ماکروویو به خوبی طراحی شده باشد، امواج از آن خارج نخواهند شد و از طرفی با جذب توسط ماده غذایی، تاثیر مضر بر روی آن نمی گذارند. به همین دلیل ضرر نداشته و بر طبق تحقیقات اخیر، سرطان زا نیستند. همین امر باعث شده است که در کنار تمام دلایل محبوبیت ماکروویو، بی ضرر بودن آن نیز اضافه شود. این دلایل عبارتند از:
۱- سرعت پخت غذا در ماکروویو بیشتر از اجاق گاز است در نتیجه هم در زمان و هم در انرژی صرف جویی می شود.
۲- ماکروویو تنها محیط داخلی را گرم می کند و تاثیری بر گرمای محیط آشپزخانه ندارد.
۳- از آنجایی که مواد غذایی را زودتر می پزد در نتیجه خاصیت ماده غذایی بیشتر حفظ می شود.
۴- از آنجایی که با این وسیله از گرم نگه داشتن طولانی مدت ماده غذایی جلوگیری می شود، لذا خطر مسمومیت کمتر است.
۵- همچنین به دلیل سرعت در پخت، باعث می شود که عطر، طعم و رنگ سبزیجات حفظ شود.
در میان لوازم خانگی، امروزه تقریبا در هر خانه ای یک ماکروویو وجود دارد. این دستگاه نه تنها در پیش برد سریع…
ماکروویو به عنوان وسیله ای جهت گرم نمودن غذا و پخت و پز در مدت زمان کوتاه شناخته شده است. این وسیله…
برخی مزایای مایکروویو عبارت است از: ۱- پخت و پز سریع و آسان: در مایکروویو ها پخت و پز سریع تر از…
در ماکروویو ها قطعه ای به نام مگنتروم قرار دارد که با ساطع نمودن امواج به بدنه فلزی ماکروویو موجب انعکاس آن…
ماکروویو ها از جمله پر کاربرد ترین لوازم خانگی در آشپزخانه های امروزی محسوب می شود. ماکروویو با استفاده از انرژی الکتریکی…
اساس کار ماکروفرها چرخش هوای گرم داخل دستگاه است. زمانی که شما می خواهید غذایی را طبخ کرده و یا گرم کنید…
ماکروفر توکار بوش مدل CMG656RS1I به رنگ استیل مشکی در بازار به فروش می رسد. ظرفیت این ماکروفر ۴۵ لیتر است که…
دیدگاه کاربران
سلام من یک فر الکتا.گرفتم.درجهپختش.کم.نمیشه.لطفن.راهنمای.کنید
لطفا با شماره های شرکت تماس بگیرید تا کارشناسان ما راهنمایی کنن